dimarts, 16 de març del 2010

PROJECTES A LA CARTA. EL TITÀNIC

Hem començat els projectes a la carta. Cada noi i noia ha escollit un tema interessant i atractiu per ell. Hem buscat informació sobre el tema  tant a internet com a d'altres mitjans. Els alumnes han escollit aquest temes:
La Nouhaila - França, la Cristina  - el patinatge, en Mamadou- els grafittis, la Cristina - l'amor, en Zacarias- La segona guerra mundial , en Sergio R. El Titànic, en Sergio T - el Barça, l'Eric - els Túnels. Hem fet un dossier i una presentació als companys. En Sergio ha fet la presentació del seu treball  " El Titànic"als alumnes de 3r d'ESO, ha estat un èxit , ha fet una presentació molt clara  i enriquidora i ens a aportat moltes dades referents al Titànic.

6 comentaris:

  1. Hola soc la Tania de 3B.
    vui que sapigues que hem va agradar la teva presentació de power point :) va ser vastant interesant *_* !

    MOLTES GRÀCIES

    ResponElimina
  2. Hola sóc el Mohamed de 3b i només volia dir-te què la teva exposició em va semblar molt bona l'unic que parlaves una mica massa depressa devia ser pels nervis pero no passa res només t'ho dic per si un altre dia fas altre exposició intentis no posar-te tant nerviós.

    ResponElimina
  3. Hola Sergi!!
    Sóc la Mireia de 3r B. Gràcies per venir a la nostra aula. Ara els alumnes també estan nerviosos pq són ells qui hauran de fer les seves exposicions. Si vols venir a escoltar-ne alguna....
    Fins ben aviat i FELICITATS!

    ResponElimina
  4. Hola Sergi sóc en Marc. Volia felicitar-te per l'exposició. Em va agradar molt. A10!!

    ResponElimina
  5. Hola Sergi, soc l’ Aitor.

    Volia dir-te que jo no hi vaig estar a la exposició però m’ agües agradat veure-la perquè a tothom per lo que es veu li va agradar moltísim. Abeura quan fas un altre jeje, cuidat dw.

    Mestres de Usee sou la Canya, aquesta web es molt divertida perquè sempre l’ aneu actualitzant i posant les coses que em fet duran aquet curs, cuidar-vos vosaltres també dw.

    ResponElimina
  6. soc el sergioo r.p moltas gracies magradat molt feros aquesta presentació per que e pugut parlar de r,m,s titanic espero que ens veiem.a10

    ResponElimina